Oscars 2021: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν!


Oscars 2021: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν!

Οι stars που “έκλεψαν” τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους!  

Τα Οscars είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο μεγάλα events της χρονιάς όχι μόνο για τον κινηματογράφο αλλά και για την μόδα, αφού όλοι ανυπομονούμε να δούμε τις ενδυματολογικές επιλογές των σταρ που φοράνε τις ευφάνταστες δημιουργίες των μεγάλων οίκων. 

Και μπορεί τα Oscars φέτος να πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά με πολλούς σταρ να εμφανίζονται από σπίτι τους και μέσα από μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας του Covid-19 – όπως συνέβη άλλωστε και με τα άλλα βραβεία της σεζόν, ωστόσο, η λάμψη δεν έλειπε από τη ξεχωριστή βραδιά. 

Η 93η απονομή των βραβείων Οscars πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 25 Απριλίουστο Union Station, στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Los Angeles, και όχι στο γνωστό Dolby Theater.

Η τελετή συγκέντρωσε τους A-list celebrities του Hollywood, οι οποίοι πήραν έμπνευση για τις δημιουργίες τους από τη κομψότητα που είναι συνώνυμη με την μεγάλη οθόνη. Και όπως πάντα, πολλές stars κατάφεραν πραγματικά να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους. H Carey Mulligan "έκλεψε" τις εντυπωσιάσεις με το Valentino ιριδίζον χρυσό φόρεμα της, η Regina King πρόσθεσε λάμψη με το ονειρικό Louis Vuitton φόρεμα που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, η Halle Berry φόρεσε ένα εκπληκτικό μοβ Dolce & Gabbana φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της στα 54 της χρόνια, η Margot Robbie – η επιτομή της φινέτσας εντυπωσίασε με ένα κομψό Chanel φόρεμα, η Αmanda Seyfried φόρεσε ένα κόκκινο Valentino φόρεμα που είναι πραγματικά έργο τέχνης ενώ η Ζendaya επίλεξε ένα υπέροχο Valentino φόρεμα σε φωτεινό κίτρινο χρώμα με cutout. 

Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε: 

Tags oscars 2021, εμφανισεις, κοκκινο χαλι, διασημοι, showbiz, gossip, best dressed, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9253 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2919 s // Total time: 2.2172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X