Θέκλα Πετρίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! [βίντεο]


Θέκλα Πετρίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! [βίντεο]

Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε το hair look της!  

Η Θέκλα Πετρίδου, γνωστή ψυχολόγος και συγγραφέας, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, 27 Απριλίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”, κάνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό. 

Διαβάστε ακόμα: Θέκλα Πετρίδου: Το υπέροχο στιγμιότυπο αγκαλιά με τα παιδιά της! [εικόνα]

Η ίδια εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μία φάση εσωτερική αναζήτησης ενώ κατόπιν, αποκάλυψε πως από πέρυσι τον Μάϊο που ο γάμος της έριξε αυλαία, είναι μόνη της. 

“Αυτό που μπορώ να αποφασίσω για εμένα. Και προσπαθώ να το βάλω σε εφαρμογή. Γι’ αυτό και είμαι μόνη μου έχει από πέρυσι το Μάιο, που τέλειωσε ο δεύτερος μου γάμος, συνειδητά είμαι μόνη μου. Είναι να καλύψω τα δικά μου κενά μέσω ψυχοθεραπείας και της προσωπικής ανάπτυξης… ώστε στο μέλλον να μην ξανακάνω επιλογές βασισμένες στις ανασφάλειες μου και στα ελλείματα τα ψυχολογικά […] Ξέρεις γιατί έβαψα τα μαλλιά μου στο φυσικό χρώμα; Ένιωθα ότι ήμουν άσχημη μελαχρινή και όταν είχα κάνει την επανάστασή μου στα 26 μου, ένα πράγμα που έκανα ήταν να πάω να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά”, εξομολογήθηκε η Θέκλα Πετρίδου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags θεκλα πετριδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1968 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2852 s // Total time: 2.4821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X