Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ξαφνικά πως αποχωρεί από την εκπομπή! Η Καραβάτου έβαλε τα κλάματα


Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ξαφνικά πως αποχωρεί από την εκπομπή! Η Καραβάτου έβαλε τα κλάματα

Έντονη συγκίνηση και δάκρυα από όλους.

Την αποχώρηση του απο την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα, 5 Μαιου, ο Κρατερός Κατσούλης. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στην εκπομπή πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη της αποχώρησης του η οποία θα είναι και άμεση.

Όπως είπε ο ίδιος δεν έχει συμβεί κάτι παρασκηνιακό αλλά αυτή η απόφαση οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" όπου τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες μέρες. "Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η "Σμύρνη μου αγαπημένη", υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω", είπε μεταξύ άλλων με τη σύζυγο του Κατερίνα Καραβάτου να βάζει τα κλάματα. 

 

Tags Κρατερός κατσούλης, κατερίνα καραβάτου, showbiz, gossip, εκπομπη, αποχωρηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0220 s // Total time: 0.0225 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X