Χριστίνα Παυλίδου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση με τα τέσσερα παιδιά της!


Χριστίνα Παυλίδου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση με τα τέσσερα παιδιά της!

Ποια από τις κόρες της θα συνεχίσει τη θεατρική πορεία;   

Η Χριστίνα Παυλίδου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του κυπριακού καλλιτεχνικού χώρου και πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα της! 

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση με τα τέσσερα παιδιά της, τον 24χρονο γιο της Άλκη, την 22 ετών Αντιγόνη, τη 18χρονη Μαρία και τη βενιαμίν της οικογένειας, τη 12χρονη Ελένη.

“(Η σχέση μας είναι) εκρηκτική! Η αλήθεια είναι πως έχω ωραία σχέση και με τα τέσσερα παιδιά, είμαστε πολύ κοντά, αλλά μέσα σε ένα σπίτι με τέσσερα παιδιά, διαφορετικών ηλικιών, δεν μπορείς να είσαι όλη την ώρα ψύχραιμος και σε νιρβάνα. Υπάρχει και ένταση, υπάρχουν και φωνές, αλλά όλα καταλήγουν στην αγάπη που τα θεραπεύει όλα”, εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παυλίδου. 

Κατόπιν ερωτηθείσα να απαντήσει αν υπάρχει κάποιος από τους τέσσερις που θα συνεχίσει τη θεατρική πορεία, είπε: “Η Μαρία. Από μικρή είχε δείξει την έφεσή της. Και μπορώ να σου πω πως υπάρχει και ταλέντο – αν και είμαι πολύ αυστηρή μαζί της. Νομίζω πως θα τα καταφέρει και θα περάσει σε μία αξιόλογη σχολή. Τώρα είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας για τις εξετάσεις και τελώ χρέη δασκάλας”. 
 

Tags χριστίνα παυλίδου, παιδια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2960 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5360 s // Total time: 2.8320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X