Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και οι ιδιαίτερες λιγούρες της [βίντεο]


Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και οι ιδιαίτερες λιγούρες της [βίντεο]

Ο μήνας που τη δυσκόλεψε περισσότερο και ο λόγος.

Φιλοξενούμενη μέσω live σύνδεσης από το σπίτι της, βγήκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής, “Έλα, χαμογέλα”, η Χριστίνα Μπόμπα.

Η μέλλουσα μανούλά, το πρωί της Κυριακής, 9 Μαΐου, συνομίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου και το πάνελ της, για την πιο όμορφη και γλυκιά φάση της ζωής της, αυτή της εγκυμοσύνης, προβαίνοντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και τα παιδικά δωμάτια των κοριτσιών της. 

Διαβάστε ακόμα: Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η αναγκαστική μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν υποδεχθούν τα μωράκια τους [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε: "Μπήκα στην πρώτη ημέρα του όγδοου μήνα, είμαστε προετοιμασμένοι. Ενώ δεν είχα καθόλου άγχος, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα είναι με τα δύο μωράκια, πώς θα τα καταφέρω, παίρνω συμβουλές… Η χαρά μας και η ανυπομονησία μας είναι πολύ μεγάλη. Τα δωμάτια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν έχουν έρθει να τα σετάρουμε.Με δυσκόλεψε ο πέμπτος μήνας, που μπήκα στο νοσοκομείο με κωλικούς. Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν σχετιζόταν με τα μωρά, αλλά όταν σε πιάνει πόνος και είσαι έγκυος, αμέσως το μυαλό σου πάει μη συμβεί κάτι. Κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ ωραία, πολύ βατή και είχα καλή διάθεση. Οι ορμόνες με πιάσανε καλά, χαρούμενα και ζεν. Δεν έχω στείλει πουθενά τον Σάκη για τις λιγούρες μου. Έχω πολλές για γλυκά. Έχω πάρει 12 κιλά και μπορεί να έχω πάρει κι άλλα, εδώ στο βουνό που τρώω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags χριστίνα μπομπά, εγκυμοσύνη, κιλά, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1915 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5422 s // Total time: 4.7337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X