Βρήκαμε το ιδανικό μέρος για την ανανέωση που επιθυμείς!


Βρήκαμε το ιδανικό μέρος για την ανανέωση που επιθυμείς!

Προσφέρονται θεραπείες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σου σε όλους τους τομείς!  

Στην κλινική ANANEOSIS προσφέρουμε θεραπείες ανανέωσης για άνδρες και γυναίκες, σε θέματα Αισθητικής Ιατρικής, υγείας και ευεξίας. Πρόκειται για μη-επεμβατικές ιατρικές θεραπείες, που αποσκοπούν όχι μόνο στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ψυχολογικής ευεξίας και της σωστής σεξουαλικής λειτουργίας. Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη MBBS BSc MSc PhD FIBMS, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής και Γεροντολογίας με σπουδές και πολύχρονη πείρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την ομάδα της, έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της, κλινική ANANEOSIS, που περιλαμβάνει πρωτοποριακές πτυχές της Αισθητικής Ιατρικής σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών. 

Η Δρ. Κατερίνα Παττίχη σας παρουσιάζει την πρωτοποριακή θεραπεία Endosphères που βοηθά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, και σχηματίζει, χαράζει και λειαίνει το σώμα και το πρόσωπο άψογα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η θεραπεία Endosphères χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα συμπίεσης μικροδονημάτων. Μέσω ενός κυλίνδρου που αποτελείται από 55 μπαλάκια, το Endosphères δημιουργεί μηχανικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας. Αυτό δρα στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στάση, κατακράτηση υγρών και συσσώρευση λιποκυττάρων. Το Endosphères είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική και μη επεμβατική θεραπεία. Είναι σχεδόν ανώδυνη και δεν περιλαμβάνει χρήση βελόνων, διείσδυση του δέρματος, χειρουργική επέμβαση ή οποιαδήποτε μορφή αναισθησίας.

More info: 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την γιατρό Dr. Κατερίνα Παττίχη και την κλινική Ananeosis, κάνοντας κλικ στο https://drpattichis.com/ ή στα τηλέφωνα 25347347 και 99806868.
 

Tags ANANEOSIS, κατερινα παττιχη, Ομορφια, θεραπεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3689 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4982 s // Total time: 2.8671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X