Συγκλονίζει η Έλενα Παπαπαναγιώτου για το Ισραήλ: "Έλεγα πως δεν θέλω να πεθάνω"


Συγκλονίζει η Έλενα Παπαπαναγιώτου για το Ισραήλ: "Έλεγα πως δεν θέλω να πεθάνω"

Η Κύπρια τραγουδίστρια περιγράφει τον φόβο που βίωσε με το που προσγειώθηκε στο Τελ Αβίβ  

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ για εμφάνιση σε συναυλία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, ωστόσο οι εξελίξεις με τους βομβαρδισμούς στο Τελ Αβίβ δεν τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους και επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Βέρτης: Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια που έζησε στο Ισραήλ φανερά τρομοκρατημένος [βίντεο]

Η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια σε σύνδεση μέσω skype το απόγευμα της Πέμπτης, 13 Μαΐου, με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” εξομολογήθηκε το πώς βίωσε την τρομακτική αυτή εμπειρία. 

“Ήταν λίγο χειρότερο την ώρα της επιστροφής γιατί δεν ήξερες από πού θα σου έρθει. Αλλά μας είπαν ότι ήταν ελεγχόμενο. Φυσικά εγώ έβλεπα την ώρα και έλεγα ότι αν δεν βγούμε από το Ισραήλ δεν ηρεμώ […] Στην αρχή εγώ έμεινα ακίνητη, πάγωσα! Έβλεπα τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος και δεν ήξερα τι να κάνω. Είδα όλη τη ζωή μου να περνάει σε λίγα δευτερόλεπτα και έλεγα “δεν θέλω να πεθάνω”, είπε χαρακτηριστικά ενώ κατόπιν περιέγραψε τη στιγμή που οδηγήθηκαν στα καταφύγια. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά αποσπάσματα: 


 

Tags Έλενα Παπαπαναγιώτου, διασημοι, νίκος βέρτης, Ισραηλ, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0208 s // Total time: 0.0212 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X