Έφη Παπαϊωάννου: Όλα όσα αποκαλύπτει για τη δημιουργία που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στη φετινή "Eurovision"


Έφη Παπαϊωάννου: Όλα όσα αποκαλύπτει για τη δημιουργία που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στη φετινή "Eurovision"

Από που άντλησε έμπνευση η Κύπρια σχεδιάστρια;

Μέσα από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, η Έφη Παπαϊωάννου θα έχει τον δικό της καθοριστικό ρόλο.

Η Κύπρια σχεδιάστρια υπογράφει την εμφάνιση της Νο1 Ελληνίδας σταρ στην performance της που θα κάνει στον τελικό της βραδιάς στις 22 Μαΐου, όπου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision θα παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό Rock The Roof interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Rotterdam. 

Λίγες μέρες πριν από τον τελικό της Eurovision, η αγαπημένη σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου μοιράζεται αποκλειστικά με την Madame Figaro, πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία – έκπληξη που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου. 

Διαβάστε ακόμα: Ο ρόλος της Έφης Παπαϊωάννου στη φετινή "Eurovision" [βίντεο]

“Νιώθω μεγάλη τιμή που θα δημιουργήσω ένα φόρεμα για την Έλενα. Για τη συγκεκριμένη δημιουργία, άντλησα έμπνευση από το τραγούδι, το “My Number One” και από την ίδια την Έλενα, την οποία γνωρίζω εδώ και χρόνια, την αγαπώ πολύ και την θαυμάζω.”

Αν και δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα φορέσει η Έλενα, δήλωσε πώς έχουν δημιουργηθεί δύο φορέματα, ένα χρυσό και ένα σε ασημί απόχρωση, και θα αποφασιστεί ποιο από τα δύο θα βάλει. Επίσης επιβεβαίωσε πώς δεν θα έχει καμία σχέση με το Roberto Cavalli φόρεμα που φόρεσε η Έλενα στην Eurovision το 2015.

 

 

Πηγή:madamefigarocy

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, έφη παπαιωάννου, ελενα παπαριζου, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4610 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4238 s // Total time: 2.8848 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X