Τι είναι αυτό που κέρδισε η Έλενα Τσαγκρινού από τη συμμετοχή της στη "Eurovision"; [εικόνες]


Τι είναι αυτό που κέρδισε η Έλενα Τσαγκρινού από τη συμμετοχή της στη "Eurovision"; [εικόνες]

Αυτό που προσέξαμε.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” θα μας εκπροσωπήσουν στη φετινή “Eurovision”, οι fans του μουσικού θεσμού, άρχισαν να κάνουν τα research τους.

Τι και αν η συμμέτοχη μας θεωρητικά αδικήθηκε καθώς η όλη παρουσίαση και το στήσιμο σε συνδυασμό με το εξαιρετικό performance, είχαν όλα τα στοιχεία για να το “απογειώσουν” και στο πίνακα της βαθμολογίας, η Έλενα Τσαγκρινού μπορεί να μην έφερε μαζί της το τρόπαιο, όμως απέσπασε την αγάπη του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού για "Eurovision": "Περιμέναμε και αξίζαμε μια καλύτερη θέση" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, στο ψάξιμο που κάναμε η Έλενα Τσαγκρινού αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό αριθμούσε στο instagram της,116 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή, δυο ημέρες μετά δηλαδή τον τελικό, η τραγουδίστρια μετρά πάνω από 150 χιλιάδες followers, και συνεχώς αυξάνονται.

Αυτό μάλιστα δείχνει το πόσο έχει μείνει στους eurofans η εμφάνισή της καθώς και το πόσο τους εντυπωσίασε παρά την 16η θέση, ενώ θυμίζουμε πως πριν ταξιδέψει στο Rotterdam η Ελληνίδα τραγουδίστρια, μετρούσε κάτω από 100 χιλιάδες followers. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες:

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, instagram, followers, Έλενα Τσαγκρινού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6538 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4231 s // Total time: 3.0769 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X