Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε δεχτεί για την Eurovision [βίντεο]


 Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε δεχτεί για την Eurovision [βίντεο]

\"Το να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα φοβόμουν…\"

Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησε η Δέσποινα Βανδή, στην Καδρίτσα μέσα από την εκπομπή “My Greece”.

Οι δυο τραγουδίστριες, κατά τη διάρκεια συζήτησης τους, προέβησαν σε διάφορες αποκαλύψεις, τις οποίες μάθαμε για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, ρώτησε μεταξύ άλλων την Έλενα Παπαρίζου για την συμμετοχή της στην Eurovision με την ίδια να απαντάει τα εξής:"Δεν κοιμήθηκα πολύ, είχα το άγχος αν ακούγομαι σωστά, όσο και σίγουρος να είσαι για τον εαυτό σου αγχώνεσαι για το τι αντιλαμβάνονται οι άλλοι όταν σε ακούνε. Διαγωνίστηκα με 4 τραγούδια εδώ στην Ελλάδα για να επιλέξει ο κόσμος πιο θέλει. Με αυτά τα 4 είχαμε νιώσει πολύ καλά και εγώ ένιωθα καλά να συμμετέχω με αυτά στην Eurovision. Δεν λέω να μην γίνεται η ανάθεση στον καλλιτέχνη αλλά πρέπει και ο κόσμος να διαλέγει το τραγούδι που αγαπάει. Ποτέ δεν ξέρουμε τι γίνεται σε μια βραδιά της Eurovision, δεν ήταν σίγουρη η νίκη βλέπουμε πολλές φορές να κερδίζουν αουτσάιντερ".

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Κλείδωσε" η ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων του με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο [βίντεο]

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, ενώ εξομολογήθηκε και τον λόγο για τον οποίο δεν το έκανε ποτέ: "Να σου πω εγώ από την δική μου πλευρά την νύχτα που σε βλέπω, μου έχει γίνει και εμένα αρκετές φορές πρόταση να διαγωνιστώ στην Eurovision. Αν πήγαινα ως Δέσποινα Βανδή δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά το να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα φοβόμουν… Εκείνο το βράδυ δούλευα και έπρεπε να πάω στο μαγαζί και στην αρχή δεν σε ψήφιζαν και οδηγούσα και έλεγα μόνη μου θα πάω ρε που δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου θα πάω και θα σας δείξω τι θα γίνει. Όταν έφτασα έμαθα ότι κέρδισες βγήκα στην σκηνή με το μπουρνούζι και φώναζα ότι κέρδισες. Όλοι οι Έλληνες εκείνη την νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση. Έφτασα πιο κοντά από ποτέ εκείνη την νύχτα για να πάω, αν δεν κέρδιζες έλεγα τώρα θα έρθω εγώ και θα σας δείξω".Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

Tags δεσποινα βανδη, gossip, showbiz, celebrities, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4446 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4983 s // Total time: 3.9428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X