Παύλος Χάππιλος: Η στιγμή που η οικογένειά του "αγκάλιασε" τη διαφορετικότητά του! [βίντεο]


Παύλος Χάππιλος: Η στιγμή που η οικογένειά του "αγκάλιασε" τη διαφορετικότητά του! [βίντεο]

\"Ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς μου είδαν τους φίλους μου που ήταν όλοι gay\"  

Ο Παύλος Χάππιλος ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Master Chef”, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 31 Μαΐου, στην εκπομπή “Έλα να δεις”, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε οι γονείς του αποδέχτηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα. 

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Χάππιλος: Συγκίνησε όλους η αποχώρηση του Κύπριου παίκτη! Μηνύματα αποθέωσης στο twitter

“Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο οπότε ήρθαν οι γονείς μου […] Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι gay. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι. Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσα και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι οκ και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν”, εξομολογήθηκε ο Κύπριος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Παύλος χαππιλος, διασημοι, γονεις, οικογενεια, master Chef, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2691 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6753 s // Total time: 3.9444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X