Το πιο καλοκαιρινό πρωινό στην παραλία με κοριτσοπαρέα! 


Το πιο καλοκαιρινό πρωινό στην παραλία με κοριτσοπαρέα! 

Girl Gang!  

Διακοπές, θάλασσα, μαγιό, εκδρομές, ύπνος, παιχνίδι, θέατρο, παγωτά, ξεκούραση... αυτές είναι μερικές λέξεις που μου έρχονταν στο μυαλό από παιδί, με το που πλησίαζε το καλοκαίρι. Ακόμα τις ίδιες σκέφτομαι! 

Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να είσαι σε μία παραλία, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανέμελη, χωρίς κανένα άγχος και να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτό έκανα και εγώ πριν από λίγες ημέρες, παρέα με τα κορίτσια. Ποια κορίτσια; Για ρίξε μια ματιά στην πιο κάτω φωτογραφία και θα καταλάβεις. 

Σας παρουσιάζω το Calzedonia Girl Gang… Χαριτίνη Ηλιάδου, Νάσια Σιαηλά και Βάσω Πέτρου.  Μπορεί να μην είμαστε κολλητές αλλά σίγουρα περάσαμε υπέροχα και γελάσαμε πολύ με διάφορα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην παραλία.  

Ξεκλέψαμε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις μας και συναντηθήκαμε στον Πρωταρά. Ήταν ένα πρωινό γεμάτο από χαρούμενα πρόσωπα, όμορφα χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση για πειράγματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού και οι άπειρες φωτογραφίες που βγάλαμε.  

Στην παρέα μας βέβαια ήταν και τα κορίτσια της ομάδας της Calzedonia.

Από την πρώτη στιγμή που η θερμοκρασία θα ανέβει έστω και λίγο, όλες οι γυναίκες ξεκινάμε την αναζήτηση για το τέλειο μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο, έντονα χρώματα ή basic αποχρώσεις, με μοτίβα ή όχι. Όλα αυτά στριφογυρίζουν στο μυαλό μας μέχρι να βρούμε το κατάλληλο μαγιό. Ε, λοιπόν εμείς τα βρήκαμε όλα και σας παρουσιάζουμε μερικά από αυτά! 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, παραλία, calzedonia, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7412 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3756 s // Total time: 2.1167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X