WOW Facial: Η απόλυτη ιατρική θεραπεία προσώπου τώρα και στην Κύπρο


WOW Facial: Η απόλυτη ιατρική θεραπεία προσώπου τώρα και στην Κύπρο

Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις;

Για πρώτη φορά στην Κύπρο έρχεται απ’ευθείας απο το Λονδίνο, και αποκλειστικά στο Damaris Health & Wellness Center στη Λευκωσία, το WOW Facial!

Τι είναι το WOW facial;

Πρόκειται για την απόλυτη ιατρική θεραπεία προσώπου, σε 6 μοναδικά στάδια, που μεταμορφώνουν την υγεία του δέρματός σου.  

Μια θεραπεία προσώπου σχεδιασμένη ειδικά για εσένα

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα στάδια της θεραπείας προσαρμώζονται, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες σου. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για ανανέωση, αναζωογώνηση, ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, πανάδες, ουλές, διεσταλμένους πόρους, σημάδια απο ηλιακά εγκαύματα, αφυδάτωση, απώλεια μαλλιών, υπερύδρωση. Το WOW Facial μεταμορφώνει την υγεία του δέρματός σου, με μακροχρόνια αποτελέσματα που θα σε κάνουν να πεις "WOW".

Τα 6 στάδια της θεραπείας δουλεύουν σε όλα τα  στρώματα της επιδερμίδας για να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό του δέρματος. Το δέρμα απολεπίζεται, αναδυκνύωντας ανανεωμένο υγειές δέρμα, ενώ ενυδατώνεται εις βάθος, θρέφεται με ισχυρά συστατικά, και αποτοξινώνεται.

Ξεκινώντας από το μεσαίο χόριο του δέρματος και στα 5 στρώματα της επιδερμίδας, πετυχαίνουν τη βελτίωση της υφής και της όψη του δέρματος, αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη σφιγγιλότητα, ενώ επιταχύνεται η ανανέωση των κυττάρων αποκαλύπτωντας ένα πιο νεανικό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Και όλα αυτά με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, μόνο λίγο κοκκίνισμα και ξυρότητα για μερικές μέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανανέωση του δέρματος.

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός έχει σχεδιαστεί στο Λονδίνο και μας έρχεται στην Κύπρο αποκλειστικά από το Damaris Health & Wellness Center. Η έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του Damaris, με επικεφαλή τη γιατρό κοσμετολογίας, Δρ Καμέλια Ενάχε, είναι εξειδικευμένη στις εξατομικευμένες κοσμετολογικές θεραπείες τελευταίας γενιάς, με αποτελέσματα που είναι WOW!

Info: Damaris Health & Wellness Center, Κάσου 17, 1086 Λευκωσία, τηλ.: 22250360, email: info@damaris.com.cy, www.damaris.com.cy

Tags WOW Facial, beauty, face, Damaris Health & Wellness Center, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4990 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3631 s // Total time: 2.8621 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X