Lip Injection: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αυξητική των χειλιών


Lip Injection: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αυξητική των χειλιών

Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης, στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, εξειδικευμένος στην αισθητική χειρουργική προσώπου μιλά για τα συμπληρώματα χειλιών ή αυξητική χειλιών και εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

  • Πιο ασφαλές ενέσιμο υλικό: το υαλουρονικό οξύ.
  • Η αυξητική χειλιών μπορεί να αναδιαμορφώσει το άνω και το κάτω χείλος για να δώσει μια πιο αισθητική ή νεανική εμφάνιση.
  • Η διόγκωση των χειλιών επιτυγχάνεται με τη χρήση διαφόρων υλικών, δημιουργώντας πληρότητα και μειώνοντας τις κάθετες γραμμές.

Η αύξηση των χειλιών είναι μια αισθητική διαδικασία που μπορεί να σου δώσει πιο γεμάτα χείλη. Στις ημέρες μας, η ενέσιμη διαδικασία δερματικής πλήρωσης είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος αύξησης των χειλιών.

Υπάρχουν πολλοί τύποι ενέσιμων που μπορούν να εγχυθούν στα χείλη. Τα πιο διαδεδομένα υλικά σήμερα είναι προϊόντα που περιέχουν ουσίες παρόμοιες με το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο σώμα και βοηθά στην αύξηση της έντασης στα χείλη. Αυτοί οι τύποι δερματικών ενέσιμων υλικών καλούνται “ενέσιμα υαλουρονικού οξέος”.

Το κολλαγόνο, αποτελεί το πιο κοινό ενέσιμο υλικό, ωστόσο χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά σήμερα. Οι νεότερες επιλογές είναι ασφαλέστερες και τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο.

Οι ενέσεις λίπους και τα εμφυτεύματα αντιπροσωπεύουν επίσης, άλλες μεθόδους αυξητικής χειλιών αλλά δεν χρησιμοποιούνται τόσο πολύ σήμερα, επειδή τα αποτελέσματα ποικίλλουν και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος παρενεργειών.

Διάβασε ακόμη: Two Tone Lipstick: H νέα τάση για τις τολμηρές

Χρήσεις ενέσιμων υλικών υαλουρονικού οξέος:

Τα ενέσιμα υλικά υαλουρονικού οξέος μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών σας προσθέτοντας:

  • Σχήμα.
  • Δομή.
  • Όγκο.

Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν περίπου 6-7 μήνες. Μετά από αυτό απαιτούνται επαναληπτικές ενέσεις για να διατηρηθεί ο όγκος των χειλιών σας.

Όλα τα προϊόντα εγχύονται με τον ίδιο τρόπο και σου δίνουν παρόμοια αποτελέσματα. Κάποια από αυτά περιέχουν λιδοκαΐνη, ένα τοπικό αναισθητικό. Διάβασε ολοκληρωμένο το άρθρο στη madamefigaro.cy.

Tags Ομορφια, Lip Injection, χείλη, Αυξητική χειλιών, Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης, beauty, lips, face, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6909 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4116 s // Total time: 3.1026 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X