Ιζαμπέλα Χριστοδούλου: Πως αντιμετωπίζει τα κακεντρεχή σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση


Ιζαμπέλα Χριστοδούλου: Πως αντιμετωπίζει τα κακεντρεχή σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση

Όλα όσα εξομολογήθηκε η ίδια.

Η γνωστή Κύπρια makeup artist, μιλάει στη Νατάσα Αλεξάνδρου για το body shaming, τα σχόλια για την εμφάνισή της και τη διαδρομή που έκανε μέχρι να φτάσει στο σημείο να αγαπήσει πραγματικά και αληθινά την εικόνα της. 

Η Ιζαμπέλα Χριστοδούλου μεταξύ άλλων αναφέρει, πως στην αρχή άκουγε συνεχώς το σχόλιο "Άν χάσεις λίγα κιλά θα είσαι κούκλα", σχολιάζοντας πως αυτό ήταν κάτι που την πείραζε ενώ μετέπειτα έλεγε στον εαυτό της ότι νιώθει όμορφα έτσι όπως είναι και αν καταφέρει να χάσει κιλά, θα το έκανε μόνο και μόνο για λόγους υγείας και όχι για να γίνει όμορφη. 

Ενώ στην ερώτηση για αν βίωσε bullying για την εμφάνισή της η makeup artist αποκάλυψε: "Έγώ έκανα περισσότερο bullying σε εμένα παρά οι άλλοι. Επειδή δεν είμαι μικροκαμωμένη όπως ήταν οι περισσότερες φίλες μου, νόμιζα από μικρή πως όλοι  οι άλλοι θα με έβλεπαν πολύ διαφορετικά. Κάτι που η αλήθεια δεν ισχύει. Είχα και έχω πάρα πολλούς φίλους, και φίλες που δεν με έκαναν να νιώσω άβολα ποτέ. Εγώ ήμουν υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου, αλλά μετά χαλάρωσα γιατί κατάλαβα ότι δεν άξιζε. Αν ποτέ κάποιος η κάποια έλεγε κάτι για την εμφάνισή μου που να με ενοχλούσε, πιο μικρή το σκεφτόμουν πολύ και με έριχνε. Πλέον γελάω".

Tags ιζαμπελα χριστοδουλου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6202 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5458 s // Total time: 3.1660 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X