Ραντεβού στις 24 Ιουνίου στο Mi Store στη Λευκωσία!


Ραντεβού στις 24 Ιουνίου στο Mi Store στη Λευκωσία!

Στις 24 Ιουνίου, μετά τις 18:00 μην κανονίσεις τίποτα! 

Η Xiaomi και η Info Quest Technologies, ο επίσημος διανομέας της σε Ελλάδα και Κύπρο,  εγκαινιάζουν το πρώτο Mi Store στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας στους καταναλωτές, τη μεγάλη γκάμα έξυπνων προϊόντων της που κάνουν το Internet of Things και την καινοτομία των διασυνδεδεμένων συσκευών προσιτή σε όλους, με διάφορα happenings, πολλή μουσική, μοναδικές προσφορές και διαγωνισμούς και όλα αυτά με κεντρικό host τον Τάσο Τρύφωνος. 

Η Xiaomi από το 2010 κατασκευάζει διαρκώς μοναδικά προϊόντα σε προσιτές τιμές ώστε όλος ο κόσμος να απολαμβάνει μια καλύτερη ζωή μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία. Μαζί με το νέο κατάστημα της Κύπρου συμπληρώνει παγκοσμίως 1000 Mi Stores και στις 24 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε όλοι από κοντά ένα ολόκληρο οικοσύστημα από έξυπνα προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. 

Ετοιμάσου να πιάσεις στα χέρια σου Smartphones με αξεπέραστο design και εξαιρετική κάμερα που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σου στα social media, αφού οι φωτογραφίες σου θα μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από ταινία του Hollywood. Φυσικά η Xiaomi δεν σταματά εκεί! Αν νομίζεις πως η Xiaomi είναι μόνο smartphones, κάνεις λάθος. Μια τεράστια γκάμα από έξυπνα προϊόντα που κάνουν την καινοτομία προσιτή για όλους, μας περιμένει να την ανακαλύψουμε. 

Στο νέο Mi Store στη Λευκωσία θα βρεις έξυπνα προϊόντα με μινιμαλ σχεδιασμό από όλο το φάσμα του οικοσυστήματος της Xiaomi όπως σκούπες ρομπότ, ηλεκτρικά πατίνια, smartwatches και πολλά ακόμη. Όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζονται με 2 χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο.

O συνδυασμός όλων αυτών των επιλογών, εκτός από απίθανες λύσεις στη δύσκολη καθημερινότητα, προσφέρει και απομακρυσμένο έλεγχο στα πάντα. Μέσα από το Xiaomi smartphone σου μπορείς να παρακολουθείς κάθε στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι σου, πόσο καθαρό είναι αλλά ταυτόχρονα να κάνεις τη βόλτα σου ή να παρακολουθείς την άσκηση ή την υγεία σου μέσω ενός από τα αγαπημένα σου Mi Smart Bands ή Mi Watch.   

Μια μεγάλη γιορτή καινοτομίας ανοίγει τις πύλες της και ήρθε για να μείνει και να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Ένας νέο κόσμος τεχνολογίας ανοίγεται μπροστά μας και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να αρχίσουμε να τον ανακαλύπτουμε από κοντά! Γι’ αυτό επιμένουμε!  

Στις 24 Ιουνίου δεν έχεις κανέναν λόγο να μην βρεθείς στο νέο Mi Store στη Λευκωσία, Λεωφόρο Μακαρίου 3, Μέγαρο Μιτσή. 

Xiaomi Innovation for everyone.

Tags xiaomi, mi store, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4048 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6968 s // Total time: 4.1017 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X