Το baby shower της γλυκιάς ηθοποιού: Η νέα ζωή μετά την μετακόμιση από Κύπρο στην Ελλάδα


Το baby shower της γλυκιάς ηθοποιού: Η νέα ζωή μετά την μετακόμιση από Κύπρο στην Ελλάδα

Oι όμορφες εικόνες και οι εκπλήξεις από τις φίλες της

Η ηθοποιός Μένια Μαθιουδάκη είναι έγκυος και μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Βουρλιώτη περιμένουν με μεγάλη αγωνία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους που όπως τους ενημέρωσε ο γυναικολόγος θα είναι αγοράκι. H ηθοποιός μέχρι πριν 3 χρόνια είχε μόνιμη βάση της την Κύπρο όπου εργαζόταν και σαν ηθοποιός αλλά και σαν ραδιοφωνική παραγωγός του Ραδιο Πρωτο.

Αρχές Μαίου όταν έκαναν πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αμαρουσίου είδαμε και την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Πριν μερικά 24ωρα οι φιλές της έκαναν στην εγκυμονούσα baby shower με πολλές εκπλήξεις και όλα στα χρώματα του μπλε. Η ίδια έγραψε στα social media της "Λίγο πριν αλλάξει η ζωή σου και αποκτήσει άλλο νόημα η χαρά σου μοιράζεται με τις πιο κοντινές σου γυναίκες είτε έχουν είτε δεν έχουν παιδιά!
Η ουσία είναι η χαρά και το μοίρασμα! Η ζωή έχει νόημα είτε πριν είτε μετά τα παιδια απλώς αυτό αλλάζει και τις αλλαγές δεν τις φοβομαστε, μας εξελίσσουν. Η καρδιά ανοίγει μια πόρτα που πριν δεν υπήρχε και η αγάπη αποκτά κ άλλη πλευρά η οποία είναι ανεξάντλητη και άνευ όρων, αυτή είναι η διαφορά!"

Tags μένια μαθιουδάκη, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0449 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7134 s // Total time: 4.7583 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X