Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό με τον Ρέμο για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας! [εικόνες & βίντεο]


Το πάρτι – υπερπαραγωγή στη Λεμεσό με τον Ρέμο για τη βάπτιση της κόρης επώνυμης Κύπριας! [εικόνες & βίντεο]

Η εντυπωσιακή διακόσμηση, οι λαμπεροί καλεσμένοι και το αμείωτο κέφι με τον Ελλαδίτη καλλιτέχνη!   

Την κορούλα τους βάφτισαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο, η Σουζάνα Πασεινίδου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Κώστας Κλεάνθους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, χθες, 18 Ιουνίου, πραγματοποίησαν το christening party στο νησί μας.

Και το όνομα αυτής... Χρυσή!

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη κορούλα τους πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά πρόσωπα του νησιού, όπως η Γιώτα Κουφαλίδου με τον σύζυγό της, Στέλιο Έλληνα, η Χάρις Πότσου, η οποία επιμελήθηκε και τη διακόσμηση, η Βάσω Πέτρου, η Ελεάνα Νικολάου κα. 

Τη διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες με τους παρευρισκόμενους να μην σταματούν να χορεύουν!

Η διακόσμηση δια χειρός Χάρις Πότσου, ήταν εκείνη που “έκλεψε” τις εντυπώσεις με τις πεταλούδες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και με μότο “Born to fly”, ο ουρανός έλαμψε από τα εκατοντάδες λαμπάκια και τα υπέροχα πυροτεχνήματα. Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις γαστρονομικές επιλογές του Pandora Catering. Πάρτε μία γεύση από το christening party στην πιο κάτω gallery και στα βίντεο που ακολουθούν: 

 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στο ζευγάρι να τους ζήσει η νεοφώτιστη. 
 

Tags Σουζάνα Πασεινίδου, κώστας κλεάνθους, πάρτι, βαπτιση, αντωνης ρεμος, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9410 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4494 s // Total time: 2.3904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X