Jennifer Lopez- Ben Affleck: Βγήκαν βόλτα μαζί με τα παιδιά τους [εικόνες]


Jennifer Lopez- Ben Affleck: Βγήκαν  βόλτα μαζί με τα παιδιά τους [εικόνες]

Που βρέθηκαν όλοι μαζί;

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδειξαν από την αρχή πως η επανασύνδεση δεν ήταν μια βιαστική απόφαση, αλλά και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι θέλουν μια σοβαρή σχέση που θα έχει μέλλον. Για αυτό, το ζευγάρι όχι μόνο σκέφτεται να μείνει στην ίδια πόλη, αλλά φροντίζει ώστε να περνάει ο ένας χρόνο με τα παιδιά του άλλου.

Πρόσφατα το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε μια βόλτα που έκανε μαζί με τα παιδιά τους, τα 13χρονα δίδυμα Max και Emme της J.Lo και τον 9χρονο γιο του Affleck, Samuel, στο πάρκο Universal Studios Hollywood με συνοδεία τους σωματοφύλακές τους.

Διαβάστε ακόμα:"Η JLo θα έλεγε 1000% "ναι" αν ο Ben Affleck της έκανε πρόταση γάμου ξανά"

Η Lopez ήταν χαλαρή και χαμογελαστή φορώντας ένα λευκό tank top και παντελόνι που είχε συνδυάσει με ένα χιαστί ροζ τσαντάκι και γυαλιά ηλίου, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο.

Πριν ένα μήνα περίπου, δημοσίευματα ήθελαν την σταρ να ψάχνει σχολείο για τα παιδιά της στο Λος Άντζελες με φήμες να την θέλουν να μετακομίζει στην πόλη ώστε να είναι πιο κοντά στον Affleck. Τα παιδιά της, άλλωστε, έχουν καλές σχέσεις με τον ηθοποιό όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την συνάντηση τού με την οικογένεια της σταρ στο πάρτι της αδελφής της. Δείτε τις εικόνες τους στην πιο κάτω gallery:

 

Πηγή:madamefigaro.cy

Tags JLO, ben affeck, διασημοι, παιδια, ΒΟΛΤΑ, hollywood, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5261 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4369 s // Total time: 3.9630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X