Ο θυμός του Στέφανου Μιχαήλ για τις φονικές πυρκαγιές: "Ήταν λες και είχα πεθάνει και πήγα στην κόλαση"


Ο θυμός του Στέφανου Μιχαήλ για τις φονικές πυρκαγιές: "Ήταν λες και είχα πεθάνει και πήγα στην κόλαση"

Ο ηθοποιός που έσπευσε να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών εξομολογείται τα όσα βίωσε.   

Πολύ φορτισμένος ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, 5 Ιουλίου, ο Στέφανος Μιχαήλ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή “Έλα να δεις”, μιλώντας για την πύρινη λαίλαπα που συγκλόνισε το νησί μας τις προηγούμενες ημέρες.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έσπευσε με το που αφίχθηκε στην Κύπρο από την Ελλάδα, να ενισχύσει την προσπάθεια των εθελοντών στα χωριά που πλήγηκαν από τις φλόγες και στη σημερινή εκπομπή εξομολογήθηκε όλα όσα αντίκρυσε και βίωσε με το που έφτασε. 

“Έζησα τον εφιάλτη, ξέρω πως είναι να βλέπεις τον τόπο σου να καίγεται. Ξέρω πως είναι να εκκενώνεται το χωριό σου. Να τρέχουν για τη ζωή τους […] Η ώρα 11 το βράδυ, στην Ακαπνού συγκεκριμένα, ήταν λες και είχα πεθάνει και πήγα στην κόλαση. Ήταν ένα πράγμα μαύρο, παντού φωτιές, παντού καπνός, ένας πανικός […] Την επόμενη μέρα που πήγαμε πάνω με το πυροσβεστικό όχημα που έχει η Καλαβασός, ζήτησα το όχημα από τον κοινοτάρχη και μου το έδωσε, έφτασα μέχρι τη Συκόπετρα και σβήναμε κάποιες μικρές εστίες […]”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

 

Tags Στέφανος Μιχαήλ, διασημοι, πυρκαγιες, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6511 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5747 s // Total time: 3.2258 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X