Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Oasi Rejuve by Papasavva στην Πάφο! 


Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Oasi Rejuve by Papasavva στην Πάφο! 

Ποιοι βρέθηκαν εκεί;   

Στις 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για τα εγκαίνια της νέας εγκατάστασης καταστημάτων στο Rosemarine. Η συνεργασία της Oasis Rejuve από την Papasavva και την Wind & Wave έχει μοναδικό σκοπό να παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της ιατρικής αισθητικής, της τέχνης, της αυθεντικής μόδας και του σχεδιασμού επίπλων. 

Το Wind and Wave σάς προσφέρει επίσης μια γωνιά χαλάρωσης και μάθησης, για όσους ενδιαφέρονται για τη θεραπευτική γιόγκα ή για να εξερευνήσουν τον κόσμο της μουσικής. 

Το franchise της Oasis Rejuve από την Papasavva είναι ηγέτες στη βιομηχανία της ομορφιάς για πάνω από 40 χρόνια. Υπηρετώντας με σεβασμό την ομορφιά του κάθε ανθρώπου, τα Spa Papassava είναι στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτουν πρωτοποριακά μηχανήματα και εξειδικεύονται σε επαναστατικές θεραπείες. 

Μέσα από την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά και σε συνεργασία με ιατρούς από Αγγλία και Ιταλία έχουν δημιουργήσει τις δικές τoυς ιατρικές θεραπείες βλαστοκυττάρων και μεσοθεραπείας όπως επίσης και τελευταίας τεχνολογίας Ιατρικά κέντρα αισθητικής και Laser. Η υγεία, η ευζωία και η αισθητική είναι οι τρεις βασικές αρχές και προτεραιότητες των Spa Papassava, τις οποίες φροντίζουν να τηρούν με ευλάβεια.


 

Tags Oasis Rejuve by Papasavva, κοσμικο, social life


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7219 s (249 Queries.) // Parse time: 0.9008 s // Total time: 3.6227 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X