Θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου όπως την πρώτη μέρα; Μπορείς!


Θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου όπως την πρώτη μέρα; Μπορείς!

Η Τζιλ Δούκα, life coach, αποκαλύπτει το μυστικό για να μην σας εγκαταλείψει το πάθος!   

Τι συμβαίνει και ο έρωτας ξεθωριάζει όσο περνά ο καιρός; Γιατί η φλόγα που νιώθαμε καταλαγιάζει; Για να κρατηθεί η μαγεία σε μια σχέση, όσα χρόνια κι αν περάσουν, πρέπει να είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι σχετικά με το τι ζητάμε από τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας. Ο έρωτας δεν μας εγκαταλείπει εύκολα αν δεν υποκύψουμε στα εύκολα θέλω και αν δεν στηρίξουμε την ευτυχία μας σε λανθασμένες προσδοκίες, ψευδαισθήσεις και αυτοεκπληρούμενες προφητείες. 

Είναι λογικό. Στην αρχή της σχέσης βλέπουμε μόνο τα θετικά, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γιατί πραγματικά θέλουμε να πετύχει αυτό που έχουμε μπροστά μας. Ο εγκέφαλός μας, λοιπόν, δεν μπορεί να διακρίνει οτιδήποτε αρνητικό. Υπάρχει, όμως, ο κίνδυνος, με τις ορμόνες μας να κάνουν πάρτι, να εκλάβουμε ως ιδανικό κάτι που δεν είναι. 

Όσο ψάχνουμε, λοιπόν, τη διάρκεια στο φλογερό πάθος ας έχουμε στο μυαλό μας αυτά τα δύο πράγματα: 

α) Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί για να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Μια σχέση για να έχει διάρκεια δεν χρειάζεται μόνο τον παράφορο έρωτα, αλλά και τον σεβασμό, την αγάπη και τη δημιουργικότητα. Θέλει συνειδητή δουλειά και από τους δύο. Θέλει, δηλαδή, να βάλουμε μπροστά μια αλήθεια που δυστυχώς δεν την έχουμε διδαχτεί από κανέναν.

β) Μπαίνοντας σε μια σχέση έχουμε 100% ευθύνη για αυτή. Είμαστε ισομερώς υπεύθυνοι για το 100% της επιτυχίας της. Ξεκινάμε και κάνουμε εμείς οι ίδιοι πράγματα για μας, χτίζοντας πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό. Και όσο χτίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό τόσο περισσότερο η σχέση αναπτύσσεται. 

Είμαστε πιστοί και ακούραστοι, λοιπόν, εργάτες της σχέση μας! Νιώθουμε ασφαλείς, δημιουργικοί και αμοιβαία εμπιστοσύνη, χωρίς όμως να επαναπαυόμαστε. 

Αυτό είναι το μυστικό για να μην μας εγκαταλείψει το πάθος ποτέ!

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με την Τζιλ, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, σχεσεις, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3331 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3666 s // Total time: 2.6997 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X