Αντωνία Χαραλάμπους: Ο συγκινητικός τρόπος που της ευχήθηκε ο αδερφός της για τα γενέθλιά της!


Αντωνία Χαραλάμπους: Ο συγκινητικός τρόπος που της ευχήθηκε ο αδερφός της για τα γενέθλιά της!

Η παιδική τους φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί!  

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, 16 Ιουλίου η Αντωνία Χαραλάμπους η οποία βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή εν αναμονή του πρώτου της παιδιού. 

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, μεταξύ των διαδικτυακών ευχών που έλαβε και αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ήταν και εκείνη του αδερφού της, Χρίστου, ο οποίος ανήρτησε ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες, μία από την παιδική ηλικία με τα αδέρφια του και μία από πρόσφατη φωτογράφηση που πραγματοποίησαν.

“Χαίρομαι που είσαι αδερφή μου. Και αυτό δεν ισχύει μόνο την ημέρα των γενεθλίων σου. Σε αγαπώ. Πάντα”, ήταν τα όμορφα λόγια που συνόδευσαν την ανάρτησή του. 

Ο Χρίστος είχε δηλώσει για την Αντωνία σε συνέντευξη που παραχώρησε με τα αδέρφια του στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο, Τάνια Νεοκλέους: “Εγώ είμαι περήφανος, γιατί βλέπω ότι και τα δύο μου αδέρφια έχουν επιτυχία στον χώρο τους. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι για την Αντωνία, παρά μόνο ότι αφιερώνει πολύ χρόνο και δίνει τα πάντα σε ό,τι της ζητηθεί, πράγμα που φαίνεται και αναγνωρίζεται, όχι μόνο από τα βραβεία αλλά και από τον κόσμο που συχνά με πλησιάζει, διότι μπορεί να τους συγκλόνισε κάποια ερμηνεία της. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, η Αντωνία κάνει την Κύπρο να νιώθει πράγματα και προβληματίζει μέσα από την τέχνη της. Κάνει, δηλαδή, τη δουλειά που πρέπει να κάνει ένας ηθοποιός”. 
 

Tags αντωνια χαραλαμπους, αδερφια, Χριστος Χαραλαμπους, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2845 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5769 s // Total time: 2.8614 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X