Τρία ελληνικά νησιά στο Top10 των φθηνότερων ευρωπαϊκών προορισμών


Τρία ελληνικά νησιά στο Top10 των φθηνότερων ευρωπαϊκών προορισμών

Τουριστικοί… παράδεισοι της Ευρώπης αποτελούν τρία ελληνικά νησιά, τόσο για τη φυσική τους ομορφιά, όσο και λόγω των πολύ χαμηλών τιμών τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του ταξιδιωτικού ιστότοπου Price of Travel.

Η αμερικανική ιστοσελίδα αξιολόγησε τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες, που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας. Έτσι, στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία είναι προσιτά, και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Έκτη βρίσκεται η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», ενώ το νησί είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς όπως αναφέρει το Price of Travel: «Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν εύκολα φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να την επισκεφθούν».

Τέλος, την όγδοη θέση καταλαμβάνει η Ρόδος, νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές, τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Price of Travel.

Πρώτος προορισμός στην αξιολόγηση της αμερικανικής ιστοσελίδας βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, δεύτερη είναι η παραλία Σάνι Μπιτς στη Βουλγαρία, τρίτοι οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η παραλία Μαμάια της Ρουμανίας.

Tags ελληνικα νησια, Ταξιδι, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7571 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6024 s // Total time: 4.3594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X