Δέσποινα Βανδή: Όσα είπε στην πρώτη εμφάνιση που έκανε μετά την είδηση χωρισμού της [βίντεο]


Δέσποινα Βανδή: Όσα είπε στην πρώτη εμφάνιση που έκανε μετά την είδηση χωρισμού της [βίντεο]

Τι δήλωσε χαρακτηριστικά; 

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, το οποίο "έσκασε" σαν βόμβα στην ελληνική showbiz, έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία ΠΣΚ (Παρασκευή,Σάββατο, Κυριακή, βρίσκεται στο νησί μας, με αφορμή τις εμφανίσεις της στις Νotes Live, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με την ίδια να δίνει περισσότερη έμφαση πλέον στην επαγγελματική της ζωή, καθώς για την προσωπική της ζωή επιλέγει να τηρεί σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Διαβάστε ακόμα: Βανδή – Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο! 

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ η Δέσποινα Βανδή, χθες Παρασκευή, 16 Ιουλίου, φόρεσε το μίνι λευκό της φόρεμα και διασκέδασε το κυπριακό της κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις επι αυτού του ζητήματος έμμεσα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Σας βλέπω φοβισμένους". Τα stories που δημοσιεύτηκαν έκανε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος μας έδειξε την έναρξη της Βανδή με την τραγουδίστρια να εξηγεί πως έχει όρεξη για να κάνει και τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται να περάσει καλά. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, δεσποινα βανδη, διαζυγιο, χωρισμος, ντεμης νικολαιδης, εμφανιση, πρωτα λογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2939 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3372 s // Total time: 2.6311 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X