Ελεονώρα Μελέτη: Tο δώρο που έλαβε από τον πατέρα της και τη συγκίνησε [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Tο δώρο που έλαβε από τον πατέρα της και τη συγκίνησε [εικόνα]

Το κείμενο που έγραψε και η συναισθηματική αξία.

To ιδαίτερης συναισθηματικής αξίας δώρο που πήρε από τον πατέρα της, στο παρελθόν, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο instagram, χθες, Κυριακή, 18 Ιουλίου, η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η παρουσιάστρια μέσα από το συγκερκιμένο post της δεν κατάφερε να μην κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που τρέφει στον πατέρα της Γιώργο, αφού μας παρουσίασε το μπρελόκ που της χάρισε, το οποίο έγραφε επάνω: "Για την κόρη μου...Ελπίζω να πιστεύεις στον εαυτό σου όσο πιστεύω εγώ".

Διαβάστε ακόμαΗ Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που την αποκαλούν γριά και μπάζο [εικόνα]

Tη σχετική εικόνα με το δώρο, την έκανε να τοποθετήσει και κάποιες από τις σκέψεις της που αφορούν τόσο τον πατέρα της όσο και την διχαστική τάση που διέπει την κοινωνία κατά την παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων έγραψε τα εξής: "Το μπρελόκ που βλέπετε το έχει χαρίσει ο πατέρας μου σε εμένα. Είναι δικά του λόγια που τα χάραξε σε αυτό το μπρελόκ. Σκέφτηκα να το βάλω ως φωτογραφία στις σκέψεις μου γιατί είναι τα λόγια ενός άντρα που μεγάλωσε σε μια πιο "πατριαρχική" εποχή από τη σημερινή κ μια πιο "πατριαρχική" κοινωνία από την σύγχρονη που ζούμε. Η μόνη γυναίκα στην οικογένεια του ήταν η μητέρα του.Η οποία λατρεύτηκε από τον πατέρα του. ( παππού μου) κ τους γιους της. Άρα λογικά, ο μπαμπάς μου δεν θα έπρεπε να είναι κ αυτός ένα "πατριαρχικό" προϊόν; Δεν είναι όμως. Που θέλω να καταλήξω. Γίνεται ένα συμβάν κ ξεκινάμε τη διχαστική τοποθέτηση: πατριαρχία, φεμινισμός, άνδρες, γυναίκες, εμβολιασμένοι , ανεμβολίαστοι, μαύροι, άσπροι… Δεν είναι εκεί η απάντηση...". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags διασημοι, Ελεονώρα Μελέτη, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3202 s (227 Queries.) // Parse time: 1.4258 s // Total time: 3.7459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X