Βρεθήκαμε στην πρώτη προβολή του θερινού σινεμά στο Plaza του Nicosia Mall


Βρεθήκαμε στην πρώτη προβολή του θερινού σινεμά στο Plaza του Nicosia Mall

Εγκαινιάσθηκε και σας περιμένει!  

To Nicosia Mall εγκαινίασε το θερινό σινεμά στο Open Air Plaza Cinema, προσκαλώντας με τα Rio Premier Cinemas, φίλους και συνεργάτες για μια δροσερή βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Μια όμορφη βραδιά με θερινό σινεμά, διοργάνωσε το Nicosia Mall για τους συνεργάτες του, εγκαινιάζοντας επίσημα το Open Air Plaza Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, με την προβολή της βραβευμένης ελληνικής ταινίας «Ευτυχία». 

Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, έκανε αυτό που υποσχέθηκε πραγματικότητα, προσφέροντας νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. 

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, το θερινό σινεμά του Nicosia Mall, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουλίου, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible. 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall. 

Και κάτι ακόμα. Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη είναι €7!

Χορηγός επικοινωνίας στο καλοκαιρινό σινεμά είναι ο Super FM 104,7. Χορηγοί:  Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και Μπύρα Λέων. Υποστηρικτές: Pizza Hut, Scafolding solutions και Φυτώριο Αροκάρια.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιοι βρέθηκαν στο opening: 
 

Tags nicosia mall, plaza, θερινο σινεμα, κινημετογραφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3835 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6584 s // Total time: 4.0419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X