Ιωάννα Μαλέσκου: Το ροζ σύνολο που φόρεσε και μας θύμισε την Carrie Bradshaw 


Ιωάννα Μαλέσκου: Το ροζ σύνολο που φόρεσε και μας θύμισε την Carrie Bradshaw 

Ένα look που μοιάζει βγαλμένο από την αγαπημένη μας σειρά. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” Ιωάννα Μαλέσκου, στο φινάλε της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, μας αποχαιρέτησε φορώντας ένα ροζ αμάνικο shirt dress συνδυασμένο με ζώνη σε έντονο μπλε και ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Ως γνωστό, η Ιωάννα λατρεύει το ροζ αφού είναι και ένα χρώμα που της ταιριάζει, και αναδεικνύει εκτός από τα χαρακτηριστικά της και την ευχάριστη προσωπικότητα και διάθεση της. 

Εμείς ξεχωρίσαμε το ροζ σύνολο που φόρεσε πρόσφατα, και μας θύμισε το look από την τελευταία εμφάνιση της Carrie Bradshaw - από τα γυρίσματα του reboot της αγαπημένης σειράς Sex and the City με τίτλο, “And just like that…”. Συγκεκριμένα, η Carrie, φοράει ένα ροζ μακρυμάνικο midi shirt dress με μαύρη ζώνη με τρουκς και μαύρες γόβες και περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Ενώ και τα δύο looks έχουν βάση το αγαπημένο wardrobe staple - το midi shirt dress - τα δύο κορίτσια το φόρεσαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η Ιωάννα δημιούργησε ένα girly δυναμικό look μέσα από τις έντονες αποχρώσεις αλλά και τις αντιθέσεις, ενώ η Carrie (Sarah Jessica Parker), ένα rock chic look με πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ που έρχονται σε αντίθεση με τα rock στοιχεία στη δερμάτινη μαύρη ζώνη και τις γόβες της.

Ακολουθούν τα looks τους: 

Photo credits: Instagram @bbafmagazine, @imaleskou  
 

Tags ιωαννα μαλεσκου, Carrie Bradshaw, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7211 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4071 s // Total time: 3.1282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X