Σάκης Κατσούλης: Η απίστευτη έκπληξη στη Μαριαλένα για τα γενέθλιά της [βίντεο]


Σάκης Κατσούλης: Η απίστευτη έκπληξη στη Μαριαλένα για τα γενέθλιά της  [βίντεο]

Η ανακοίνωση που έκανε και δεν περιμέναμε: \"Έχω να κάνω μία δήλωση...Θα την...\" 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 26 Ιουλίου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς εκπλήξεις!

Αν και δηλώνουν “μόνο φίλοι”, βλέπουμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, πως παραμένουν αχώριστοι, και να φουντώνουν τις φήμες πως κάτι πιο ισχυρό συμβαίνει ανάμεσά τους. 

Το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουλίου, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο νικητής του φετινού "Survivor", μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους θέλησαν να κάνουν μια έκπληξη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να της τραγουδήσουν το "Happy Birthday" σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα: Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Η βόλτα με τον γιο του Τριαντάφυλλου [βίντεο]

Ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο με τους followers του στο Instagram, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη, ανακοινώνοντας μάλιστα  πως πρόκειται να κάνει follow στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιας και εκείνη έχει τα γενέθλιά της.

“Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα”, Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

Tags μαριαλενα ρουμελιώτη, γενεθλια, σακης κατσουλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4178 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7024 s // Total time: 4.1202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X