Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: "Προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να..." [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: "Προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να..." [βίντεο]

Απαντάει πως είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της  "Real Fm" και στον Δημήτρη Μάρκο μίλησε πρόσφατα ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη σχέση πουέχει κρατήσει σήμερα με την πρώην σύζυγό του,  Σίσσυ Χρηστίδου, καταφέρνοντας να μας συγκινήσει. 

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης: O τρόπος με τον οποίο στηρίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην περιπέτεια που περνάει με τη μητέρα της [εικόνα]

Για τους δυο του γιους, σχολίασε: "Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ".

Σχετικά με τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο τραγουδιστής ανέφερε: "Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags θοδωρής μαραντίνης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, σισσυ χρηστιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4645 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5685 s // Total time: 4.0330 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X