Μαρία Ιωάννου: Μίλησε πρώτη φορά για την επόμενη ημέρα από την αποχώρησή της από το Omega! 


Μαρία Ιωάννου: Μίλησε πρώτη φορά για την επόμενη ημέρα από την αποχώρησή της από το Omega! 

Όλα όσα είπε μετά τη μη ανανέωση του συμβολαίου της  

Η Μαρία Ιωάννου το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Ιουλίου, στο κλείσιμο της εκπομπής “Έλα να δεις” ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο δικός της κύκλος στην εκπομπή θα ολοκληρωνόταν εκείνη την ημέρα ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως το κανάλι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της. 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός σε δηλώσεις της στο themaonline.com μίλησε μετά το περιστατικό, αποκαλύπτοντας και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. 

“Εγινε σχεδόν μαγικά! Μισή ώρα μετά που με κάλεσαν για να μου ανακοινώσουν ότι δεν ανανεώνουν το συμβόλαιο μου στο OMEGA, βρήκα μήνυμα στο instagram μου από την παραγωγό της σειράς που με ρωτούσε αν είμαι Κύπρο και αν με ενδιαφέρει να κάνω ένα δοκιμαστικό για ένα ρόλο.

Φυσικά είπα ναι και αφού τελείωσα με την εκπομπή και παρα την φόρτιση μου, έπρεπε να μαζέψω ακόμα μια φορά την ψυχραιμία μου για να κάνω το δοκιμαστικό που θα έστελναν στον σκηνοθέτη.

Το έκανα, το έστειλα και η απάντηση ήρθε την άλλη μέρα το πρωί. Το γύρισμα έγινε ήδη για το πρώτο επεισόδιο και από ότι έμαθα η σειρά πωλήθηκε σε δύο από τα μεγαλύτερα κανάλια στην Ρωσία…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 
 

Tags μαρια ιωαννου, διασημοι, ελα να δεις, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1642 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5133 s // Total time: 2.6775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X