Σίσσυ Χρηστίδου: Έγινε η αποκάλυψη για το που θα την βλέπουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν [βίντεο]


Σίσσυ Χρηστίδου: Έγινε η αποκάλυψη για το που θα την βλέπουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν [βίντεο]

Το ανακοίνωσε και επίσημα η ίδια.

Την νέα επαγγελματική της στέγη που θα φιλοξενεί από Σεπτέμβριο την Σίσσυ Χρηστίδου μάθαμε το μεσημέρι της Τετάρτης, 28 Ιουλίου.

Η Ελληνίδα γνωστή παρουσιάστρια ανακοινώθηκε πως πλέον ανήκει και επίσημα στο Mega, με το κανάλι να επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία θα έχει να κάνει με τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: "Προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να..." [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ηεπίσημη ανακοίνωση του Mega για τη Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρει τα ακόλουθα: "Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή. Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές".

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει με την ίδια ομάδα, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη, θα βρίσκονται και σε αυτό το νέο βήμα στο πλευρό της. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, σισσυ χρηστιδου, διασημοι, καναλι, mega


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0263 s // Total time: 0.0266 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X