Κατερίνα Καινούργιου: Εξέφρασε δημόσια το παράπονο που έχει από τον σύντροφό της στις διακοπές τους [εικόνες]


Κατερίνα Καινούργιου: Εξέφρασε δημόσια το παράπονο που έχει από τον σύντροφό της στις διακοπές τους [εικόνες]

Η αντίδραση του ιδίου.

Στο μαγευτικό Capri της Ιταλίας επέλεξαν να κάνουν τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. 

Το ζευγάρι από χθες, Τετάρτη, 28 Ιουλίου, αναρτά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το πως περνάνε στο ταξίδι τους, καταφέρνοντας να μας εντυπωσιάσουν με τις ομορφιές που απεικονίζουν μέσα από τον φακό τους. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αυτό είναι μακράν το πιο ερωτικό τους καλοκαιρινό στιγμιότυπο

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου, εξέφρασε αναρτώντας μεταξύ άλλων και το παράπονο που έχει από τον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με την παρουσίαστρια, βαριέται να την βγάζει φωτοαγραφίες με αποτέλεσμα η ίδια να απευθύνεται στους followers της, ρωτώντας τους αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε εκείνες. 

Φυσικά, η αντίδραση του αγαπημένου της δεν άργησε να έρθει, αφού έκανε repost τα stories που τον ανέφερε, δείχνοντας μας μάλιστα και την εικόνα που την έβγαλε και ομολογουμένως δεν την πέτυχε! Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, συντροφοσ, Φίλιππος Τσαγκρίδης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8415 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4057 s // Total time: 2.2472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X