Το νέο nail art της Blake Lively είναι τόσο... ρομαντικό!


Το νέο nail art της Blake Lively είναι τόσο... ρομαντικό!

Και εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.   

Η Blake Lively και ο σύζυγός της, Ryan Reynolds είχαν μια λαμπερή βραδιά, προχθές στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Reynolds, Free Guy. Για την περίσταση-που είναι επίσης η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί μετά από περισσότερο από ένα χρόνο-η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με εκθαμβωτική λάμψη.

Φορούσε ένα απαλό ροζ και ασημί φόρεμα με πούλιες, διακοσμημένο με κομψά διαμαντένια κοσμήματα και μια λαμπερή διαμαντένια αλυσίδα κατά μήκος της αλογοουράς της. Αλλά η πιο εκπληκτική λεπτομέρεια είναι και η πιο διακριτική: Το μανικιούρ με τζελ της Lively, με μικροσκοπικά αποξηραμένα λουλούδια σε κάθε νύχι!

Η τεχνική του nail art της προέρχεται από τη μανικιουρίστα της, την Elle, η οποία δημιούργησε το συγκεκριμένο σχέδιο για να συμπληρώσει το ντύσιμο. 

Για τη διαδικασία αυτή, πήρε μικροσκοπικά pressed flowers, τα οποία μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα χειροτεχνίας, τα εμπότισε πρώτα με αλκοόλ για να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα τοποθέτησε στα νύχια. 

Δες πιο κάτω το ιδιαίτερο nail art της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle (@enamelle)

Photo Credits: EPA
 

Tags Blake Lively, NAIL ART, Νυχια, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0065 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3166 s // Total time: 2.3230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X