Jennifer Aniston: Για αυτόν τον απίστευτο λόγο θαυμάζει την JLo και το δηλώνει δημόσια


Jennifer Aniston: Για αυτόν τον απίστευτο λόγο θαυμάζει την JLo και το δηλώνει δημόσια

\"Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της...\"

Tην Jennifer Lopez εκθειάζει η Jennifer Aniston, σε δηλώσεις της στο περιοδικό Instyle.

Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston αναφέρεται κυρίως στις πόζες της Λατίνας star στο κόκκινο χαλί, οι οποίες κάθε φορά καταφέρνουν να την αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, εκπλήσσοντάς την.

"Είναι τόσο πανέμορφη", δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ αν και η ίδια η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός έχει χρόνια εμπειρίας φωτογραφίσεων και έχει περπατήσει σε αμέτρητα κόκκινα χαλιά, παραδέχεται ότι ακόμα νιώθει άβολα όταν ποζάρει μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Μας βάζει στα παρασκήνια των γυρισμάτων του reunion των "Friends" [βίντεο]

 "Ο στυλίστας σου λέει: “Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Κάνε το πάντα έτσι!”. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω πώς να σταθώ σε ένα κόκκινο χαλί, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ", προσθέτει η Jennifer Aniston.

Ενώ για την Jlo τόνισε επίσης τα ακόλουθα: "Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της δίνει την έξαψη στο βλέμμα. Είναι εκπληκτικό. Φαίνεται σαν είναι θυμωμένη με κάποιον, αλλά είναι τόσο πανέμορφη. Είναι σαν να λέει: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στέκομαι εδώ”. Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί να ποζάρει, είναι σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι. Είναι ερμηνεύτρια".

Tags JLO, jennifer aniston, hollywood, διασημοι, ηθοποιοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2659 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8804 s // Total time: 4.1463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X