Το cute χτένισμα της Chiara Ferragni που θα θες να φοράς καθημερινά στην παραλία


Το cute χτένισμα της Chiara Ferragni που θα θες να φοράς καθημερινά στην παραλία

Και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Η Chiara Ferragni είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα! Είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας, fashion icon, και η απόλυτη influencer. Το τελευταίο βέβαια, είναι σίγουρα αποδεδειγμένο αφού κάθε φορά που ανεβάζει στα social media της κάποιο outfit, nail art, και οτιδήποτε έχει να κάνει με ομορφιά, γίνεται αμέσως η νέα τάση.

Αυτή τη φορά, μιλάμε για το πιο cute και εκκεντρικό χτένισμα που έκανε στα μαλλιά της. Το αγαπήσαμε γιατί είναι μοναδικό, πανεύκολο στη δημιουργία του και δροσερό για τις αποδράσεις στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Το hairstyle αυτό, είναι τα λεγόμενα space buns που μας έρχονται από τη δεκαετία του ΄90 (μια δεκαετία που φαίνεται να λατρεύει η Chiara μιας και την είδαμε πολλές φορές να επαναφέρει κάποιο trend  εκείνης της εποχής), σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή.

Για να τα αποκτήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγο λαδάκι μαλλιών για να τα κάνεις να φαίνονται πιο λαμπερά και στη συνέχεια να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε 4 μεγάλες τούφες δημιουργώντας ένα σταυρό στο κεφάλι για τις χωρίστρες.  Μετά, στριφογύρισε μια-μια  τις τούφες σφιχτά για να πετύχεις το bun. Στη συνέχεια, μπορείς να “κλειδώσεις” το κάθε bun είτε με διάφανα λαστιχάκια είτε με μικρά claw clips σε διάφορα χρώματα, αφήνοντας τις άκριες των μαλλιών ελεύθερες για πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

Δες πιο κάτω το hair look της:

Photo credits: Instagram / @chiaraferragni

Tags beauty, hair, hairstyle, Chiara Ferragni, Ομορφια, μαλλιά, χτενισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1177 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3259 s // Total time: 3.4436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X