4 μυστικά για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ


4 μυστικά για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

Για να αποκτήσεις ομοιόμορφη και λαμπερή όψη χωρίς να φαίνεται ότι φοράς make-up.

Το no make-up, make-up look θα είναι για πάντα στη μόδα όμως πολλές είναι οι γυναίκες που δεν ξέρουν πώς ακριβώς να το πετύχουν.

Είναι το κατάλληλο μακιγιάζ που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε 5 λεπτά και μπορείς να το φορέσεις είτε στη δουλειά είτε πηγαίνοντας στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ αυτά που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι κάποια μυστικά που θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δες πιο κάτω ποια είναι αυτά.

#1. Λαμπερό πρόσωπο

Το κλειδί για το τέλειο μακιγιάζ είναι το λαμπερό πρόσωπο. Ενυδάτωσε βαθιά την επιδερμίδα και κάνε απολέπιση πριν ξεκινήσεις με την τοποθέτηση προϊόντων μακιγιάζ έτσι ώστε να μπορεί το δέρμα σου να τα υποδεχθεί.

#2. Για τη βάση

Μην χρησιμοποιήσεις foundation. Καλύτερα προτίμησε να καλύψεις τις δυσχρωμίες με ένα concealer. Αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια βάση για περισσότερη κάλυψη τότε επέλεξε μια BB ή CC κρέμα ή ένα foundation με μέτρια κάλυψη.

#3. Κρεμώδη υφή

Ένα άλλο μυστικό για πιο φυσικό αποτέλεσμα είναι να επιλέξεις προϊόντα μακιγιάζ με κρεμώδη υφή. Αυτό ισχύει για το ρουζ, το bronzer και το highlighter. Τα κρεμώδη προϊόντα, γίνονται ένα με το δέρμα σε αντίθεση με αυτά που είναι σε μορφή πούδρας, με αποτέλεσμα το πρόσωπο σου να φαίνεται ότι έχει φυσικά ροδαλά μάγουλα ή ηλιοκαμένη όψη.

#4. Για τα μάτια

Όσο πιο λίγα προϊόντα εφαρμόσεις τόσο πιο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Απέφυγε τις σκιές και δώσε έμφαση στο βλέμμα τονίζοντας τα φρύδια με ένα προϊόν για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες με μια στρώση μάσκαρας.

Tags beauty,makeup,NATURAL MAKEUP,no makeup,Ομορφια,Μακιγιαζ,ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1167 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6551 s // Total time: 3.7718 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X