Kanye West: Έκανε αίτηση για να αλλάξει το επίθετό του


Kanye West: Έκανε αίτηση για να αλλάξει το επίθετό του

Ο λόγος πίσω από εκείνο που επέλεξε.

Ο Kanye West βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με την Kim Kardashian και παρόλο που η διάσημη influencer έχει ακόμα το επίθετό του, εκείνος θέλει να αλλάξει νομικά το δικό του.

Ο raper έκανε αίτηση σε δικαστήριο της California για να αλλάξει και νομικά το όνομά του σε "Ye", ω; το καλλιτεχνικό του όνομα, δηλώνοντας ότι οι λόγοι που επιθυμεί κάτι τέτοιο είναι προσωπικοί.

Ο Kanye είχε ανακοινώσει το 2018 στο Twitter ότι αλλάζει το όνομά του σε "Ye" μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ του. Όπως είχε εξηγήσει τότε, οι λόγοι ήταν θρησκευτικοί: “Πιστεύω ότι το Ye είναι η πιο κοινή λέξη μέσα στη Βίβλο και σημαίνει “εσύ“. Οπότε είμαι εσύ, είμαι εμείς, είμαστε εμείς. Από το Kanye που σημαίνει ο μοναδικός, έγινε Ye, η αντανάκλαση του καλού μας, του κακού μας, της σύγχυσής μας, όλα”.

Εκτός από την αλλαγή του ονόματός του, ο West ετοιμάζεται να διοργανώσει μια εκδήλωση για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δέκατου άλμπουμ του, με τίτλο "Donda". Για τις ανάγκες της προώθησης του άλμπουμ του μάλιστα ετοιμάσε για το πάρτι μια ρέπλικα του πατρικού του σπιτιού. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στη madamefigaro.cy:

Tags Kanye west, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, επιθετο, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0367 s // Total time: 0.0370 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X