Πέτρος Αθανασίου - Κλέλια Γιασεμίδου: Αποκλειστικές λεπτομέρειες της πρότασης γάμου!


Πέτρος Αθανασίου - Κλέλια Γιασεμίδου: Αποκλειστικές λεπτομέρειες της πρότασης γάμου!

  Η ρομαντική στιγμή του ζευγαριού

Το χαρμόσυνο γεγονός πως δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Πέτρο Αθανασίου, μας αποκάλυψε χθες το πρωί της Πέμπτης, 26 Αυγούστου η Κλέλια Γιασεμίδου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram. 

Στο post που είδαμε, η Κλέλια Γιασεμίδου, πιο ευτυχισμένη από ποτέ άλλωτε ποζάρει με το μονόπετρο της και μοιράζεται μαζί μας όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για εκείνη την ημέρα που θα την θυμάται για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ilovestyle.com η πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν το ζευγάρι επιλέξει να το δημοσιοποιήσει, σε ένα ειδυλλιακό location μέσα στη φύση, κοντά στο Πήλιο.

Ο Πέτρος Αθανασίου, προετοίμαζε τη στιγμή της πρότασης γάμου εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς είχε προηγηθεί η αγορά του μονόπετρου ένα μήνα πριν, ενώ έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσει τη ρομαντική του κίνηση.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και της ζήτησε να τον παντρευτεί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι πρώτοι που πληροφορήθηκαν τα ευχάριστα ήταν οι γονείς της Κλέλιας Γιασεμίδου επικοινωνώντας μαζί τους με video κλήση με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, πετρος αθανασιου, πρόταση γάμου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2730 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6616 s // Total time: 3.9346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X