Νέο Super Breakfast με τους Μέμνων Σωτηρέλη και Παναγιώτη Κυριάκου!


Νέο Super Breakfast με τους Μέμνων Σωτηρέλη και Παναγιώτη Κυριάκου!

Έρχεται από 1η Σεπτεμβρίου!   

Πρεμιέρα την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου για το νέο SUPER BREAKFAST, με παρουσιαστές τους δημοφιλείς, Μέμνων Σωτηρέλη και Παναγιώτη Κυριάκου. Το νέο πρωινό ραδιοφωνικό σόου που θα γίνει το πιο ανεβαστικό και ευδιάθετο ξεκίνημα στη μέρα σου. Για να ξυπνάς πιο κεφάτος/η απ' όλους!

Ο εξαιρετικά αγαπητός Μέμνων Σωτηρέλης επιστρέφει κατά ένα τρόπο, στο σπίτι του, εκεί που καθιερώθηκε, στον SUPER FM. Εκεί που ταύτισε την πρώτη θητεία του  με το δημοφιλέστερο Βreakfast Show στο κυπριακό ραδιόφωνο. Μαζί του – συμπαρουσιαστής- έρχεται και ο υπερταλαντούχος Παναγιώτης Κυριάκου για να μας αλλάξει τα φώτα και να τα κάνει «όλα σούπερ»!

Καθημερινά από τις 6:30 έως τις 10, με έξυπνο χιούμορ, αστείρευτη διάθεση και δημιουργική φαντασία, το δίδυμο Μέμνωνα Σωτηρέλη – Παναγιώτη Κυριάκου έρχεται στον SUPER για να κατακτήσει τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Κυπρίων ακροατών. Με θέματα καθημερινής τρέλας, με καυστικά σχόλια στην επικαιρότητα, αλλά και με μεγάλους διαγωνισμούς και δώρα. Με συνοδεία τις καλύτερες και πιο ξεσηκωτικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες μιξαρισμένες από τους resident DJs του SUPER FM.

Το νέο SUPER BREAKFAST που όλοι θα αγαπήσετε! Έρχεται στο νέο μας πρόγραμμα, στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου, από 1η Σεπτεμβρίου!


 

Tags super fm, super breakfast, Μέμνων Σωτηρέλης, παναγιωτης κυριακου, ραδιοφωνο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4753 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3849 s // Total time: 2.8601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X