Step-by-step οδηγός για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη με το υγρό κραγιόν


Step-by-step οδηγός για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη με το υγρό κραγιόν

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από τα καλοσχηματισμένα και σαγηνευτικά χείλη.

Σίγουρα θα έχεις αρκετά κραγιόν όμως το υγρό κραγιόν είναι αυτό που εμπιστεύεσαι για τις βραδινές σου εξόδους ή και γενικά για τις βόλτες που ξέρεις ότι θα κρατήσουν αρκετές ώρες.

Αυτές οι υγρές φόρμουλες έγιναν γνωστές στον κόσμο της ομορφιάς πριν από αρκετά χρόνια και γρήγορα σταθεροποίησαν τη θέση τους ως ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ. Ο λόγος όμως για τον οποίο πολλές γυναίκες εμπιστεύονται τόσο πολύ τα υγρά κραγιόν είναι ότι προσφέρουν έντονο χρώμα και στεγνώνουν στα χείλη με αποτέλεσμα να μην κουνιούνται όλη την ημέρα.

Πιο κάτω σου εξηγούμε βήμα-βήμα πώς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και πώς να κάνεις το υγρό κραγιόν σου να μένει αναλλοίωτο όλη μέρα.

1#. Απολέπιση

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις απολέπιση πριν την εφαρμογή του υγρού κραγιόν έτσι ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου. Χρησιμοποίησε ένα ήπιο scrub χειλιών και στη συνέχεια εφάρμοσε λίγο lip balm για να μείνουν ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια που εφαρμόζεις το υπόλοιπο μακιγιάζ.

2#. Lip liner

Μετά που θα έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ του προσώπου, με ένα καθαρό χαρτομάντιλο, σκούπισε το lip balm έτσι ώστε να μείνουν εντελώς καθαρά τα χείλη. Στη συνέχεια, ζωγράφισε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών στο χρώμα της επιλογής σου.

3.# Υγρό κραγιόν

Τοποθέτησε το υγρό κραγιόν σου ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών. Με αυτό τον τρόπο, το περισσότερο προϊόν που έχει πάνω στο βουρτσάκι μπορεί να διανεμηθεί πιο εύκολα στην επιφάνεια των χειλιών. Όσο προϊόν απομείνει στο βουρτσάκι,  τοποθέτησε το στις άκρες των χειλιών μέχρι το σημείο που βρίσκεται η γραμμή του lip liner.

Tip: Είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις την πρώτη στρώση να στεγνώσει πριν τοποθετήσεις μια δεύτερη.

4.# Τελειοποίηση

Για να τελειοποιήσεις το σχήμα των χειλιών, καθάρισε τυχών ατέλειες ή λάθη που έχεις κάνει με το κραγιόν χρησιμοποιώντας λίγο κονσίλερ σε ένα λεπτό flat πινέλο. Προσοχή: Μην ξεπεράσεις τη γραμμή του lip liner. Καθάρισε μόνο τα σημεία πάνω από το lip liner για να φτιάξεις το σωστό σχήμα.

Tags beauty, makeup, face, LIQUID LIPSTICK, how to, Ομορφια, Μακιγιαζ, υγρο κραγιον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0429 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7555 s // Total time: 3.7984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X