Πανάδες ή Δυσχρωμίες; Τέλος! 


Πανάδες ή Δυσχρωμίες; Τέλος! 

Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την προσφορά θεραπείας για πανάδες

Μετά απο το καλοκαίρι, συχνά προσέχουμε ότι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας δυσχρωμίες, όπως σκουρόχρωμες κυλίδες, ή πανάδες. Το δέρμα μας φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο, ενώ η έκθεση στον ήλιο του καλοκαιριού έχει χειροτερέψει οποιαδήποτε σημάδια είχαμε στο παρελθόν.  

Αποτελεσματική αντιμετώπιση των πανάδων

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε αυτό το δερματικό πρόβλημα αποτελεσματικά και αποφασιστικά. Στο Damaris Health & Wellness Center, η έμπειρη ομάδα γιατρού, κοσμετολόγου και αισθητικών έχει δημιουργήσει μια σειρά απο θεραπείες για εξατομικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία.
 
Και δεν είναι μόνο αυτό! Για να βοηθήσει όλες μας να γνωρίσουμε την ομάδα και να βιώσουμε απο πρώτο χέρι τα αποτελέσματα στο δέρμα μας, το Damaris Health & Wellness Center μας προσφέρει τώρα τη Θεραπεία για Φωτεινότητα με 30% έκπτωση! Η θεραπεία στοχεύει στη βελτίωση των κυλίδων, των πανάδων και των δυσχρωμιών, και δίνει λάμψη στο δέρμα! Δηλαδή μπορείτε να πάρετε αυτή την πολυτελή θεραπεία με μόνο €70!

Η εμφάνιση των δυσχρωμιών στο δέρμα είναι μια δερματική πάθηση, η οποία θέλει εξειδικευμένη γνώση και συστηματική θεραπεία για να διορθωθεί, σε συνδιασμό με πρωτόκολλο θεραπείας για το σπίτι. 

Στο Damaris Health & Wellness Center, θα λάβετε εξειδικευμένη διάγνωση απο τις έμπειρες αισθητικούς και κοσμετολόγους του κέντρου, ενώ παράλληλα θα απολαύσετε μια θεραπεία πολυτελείας με τα καλύτερα ιατρικά προϊόντα και μηχανήματα της αγοράς. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει η αντιμετώπιση και στο σπίτι, για καλύτερα και πιο μόνιμα αποτεμέσματα, έτσι θα λάβετε εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μιά και καλή.

Διευθετήστε το ραντεβού σας ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο:

Damaris Health & Wellness Center, Κάσου 17, 1086 Λευκωσία.

Τηλ. 22250360/ E. info@damaris.com.cy

www.damaris.com.cy
 

Tags Damaris Health & Wellness Center, πανάδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2690 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6038 s // Total time: 3.8728 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X