Ελένη Χατζίδου: Οι συγκινητικές εικόνες από την ημέρα του γάμου της μαζί με τους γονείς της


Ελένη Χατζίδου: Οι συγκινητικές εικόνες από την ημέρα του γάμου της μαζί με τους γονείς της

\"Πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έχεις στο γάμο σου τους γονείς σου...\"

Σφραγίστηκε και επίσημα ο έρωτας της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, μετά τις συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον πρίγκιπά της, όπως τον αποκαλεί η ίδια, ενώ παράλληλα το ζευγάρι πραγματοποίησε σε ένα ονειρικό σκηνκό και τη βάφτιση της κορούλας τους, Μελίτας - Δήμητρα,η οποία ήρθε για να ολοκληρώσει τη σχέση τους με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Όλα όσα δήλωσε για τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά τα δυο μυστήρια, δεν σταματά να αναρτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φωτογραφίες από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, με το πιο πρόσφατο της post να είναι αυτό μαζι με τους γονείς της. 

Φανερά συγκινημένη, η νυφούλα Ελένη, μας συγκινεί καθώς δημοσιεύει στιγμιότυπα με την μητέρα και τον πατέρα της, με την ίδια να σχολιάζει τα εξής: "Πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έχεις στο γάμο σου τους γονείς σου…Να σε συνοδεύει ο πατέρας σου περήφανος μέχρι να σε παραδώσει στο γαμπρό…Κάθε μέρα κάνω το σταυρό και ευχαριστώ το θεο Γι αυτό…". Δείτε πιο κάτω τη σχετική gallery:

 

 

Tags gossip,showbiz,celebrities,Γαμος,Ελένη Χατζίδου,γονεις,διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0486 s (278 Queries.) // Parse time: 0.7448 s // Total time: 4.7933 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X