Tips για τη σωστή περιποίηση προσώπου ανάλογα με την ηλικία σου


Tips για τη σωστή περιποίηση προσώπου ανάλογα με την ηλικία σου

Φρόντισε την επιδερμίδα σου με τα σωστά προϊόντα.

Η κάθε ηλικία χρειάζεται διαφορετική, στοχευμένη περιποίηση. Όσο μεγαλώνεις, οι ανάγκες του δέρματος σου αλλάζουν κι αυτές γι’ αυτό  “άκουσε” το σώμα σου και ανακάλυψε τι πρέπει να κάνεις για έχεις πάντα φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.

20s Πρόληψη

Στη δεκαετία των 20, η επιδερμίδα σου παραμένει νεανική. Όμως, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος, για να ξεκινήσεις να παίρνεις τη φροντίδα της πιο σοβαρά. Εμπλούτισε την καθημερινή σου ρουτίνα με προϊόντα, που στοχεύουν στην ελαστικότητα του δέρματος και στην προστασία του από τον ήλιο, αλλά και στις εξωτερικές επιθέσεις, ώστε να έχεις μακροχρόνια αποτελέσματα.

Tip: Προτίμησε κρέμες με ανάλαφρες υφές, που να παρέχουν βιταμίνες και συστατικά, τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα. Μην ξεχνάς να κάνεις συχνά απολέπιση, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

30s Δράση

Στα 30 εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες, το πόδι της χήνας στα μάτια και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη, που σου θυμίζουν τις αξέχαστες στιγμές γέλιου όλων αυτών των χρόνων. Ταυτόχρονα, όμως, το δέρμα στο πρόσωπό σου αρχίζει να γίνεται πιο ξηρό και χαλαρό και αυτό είναι σημάδι, ότι ήρθε η κατάλληλη περίοδος, για να ξεκινήσεις να επενδύεις σε προϊόντα, που συσφίγγουν την επιδερμίδα, δίνουν εντατική θρέψη και έχουν αντιρυδιτικά συστατικά.

Tip: Επένδυσε σε λαδάκια προσώπου, ορούς νυκτός και κρέμες ματιών, που συμβάλλουν στην ελαστικότητα της επιδερμίδας και δεν την αφήνουν να σπάσει.

40+ Συντήρηση

Μετά τα 40 το δέρμα ξεκινά να γίνεται πιο ευαίσθητο και πιο λεπτό με αποτέλεσμα να σπάει πολύ πιο εύκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται εντατική θρέψη με προϊόντα, που στοχεύουν τόσο στην επανόρθωση όσο και στην ενυδάτωση. Μην αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα, απλά προτίμησε παχύρρευστες αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές κρέμες με προστασία από τον ήλιο, αλλά και scrub απολέπισης κατάλληλα για ευαίσθητα δέρματα.

Tip: Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις τις κρέμες σου και πάνω στο λαιμό και στο ντεκολτέ για να ενυδατώσεις και να προστατέψεις και εκείνα τα σημεία. Επένδυσε πάνω σε μια καλή κρέμα νυκτός, που θα σου παρέχει ακόμη πιο εντατική θρέψη, καθώς θα κοιμάσαι.

 

Πηγή: Madame Figaro

Tags beauty, skincare, face, Ομορφια, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0619 s (231 Queries.) // Parse time: 1.2801 s // Total time: 3.3420 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X