Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί με τα λεγόμενά του για την απώλεια των γονιών του [βίντεο]


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί με τα λεγόμενά του για την απώλεια των γονιών του [βίντεο]

\"Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος\"

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" με την Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Ο Έλληνας παρουσιαστής, αναφέρθηκε στη νέα του τηλεοπτική συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, την επαγγελματική του πορεία στον χώρο, ενώ ιδιαίτερη σημασία έκανε μιλώντας για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με την απώλεια των γονιών του. 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το νέο look του παρουσιαστή με μουστάκι! [εικόνα]

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φανερά συγκινημένος, δήλωσε τα εξής: "Eκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι".

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας: "Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου". Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω [22:00]

 

 

Tags δημήτρης ουγγαρέζος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9201 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5349 s // Total time: 3.4550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X