Met Gala 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των διασήμων


Met Gala 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των διασήμων

Οι λαμπερές εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί.

To Met Gala θεωρείται δικαίως μια από τις πιο διακεκριμένες κοινωνικές διοργανώσεις του κόσμου, ένα gala με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που όμως αναφέρεται κοινώς και ως η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας ή αλλιώς η “biggest fashion‘s night out“. 

Μετά από μια σύντομη παύση λόγω της πανδημίας, το Met Gala 2021 και το πρώτο μέρος του επανήλθε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης με θεματική την Αμερικάνικη Μόδα και πιο συγκεκριμένα το θέμα: “In America: A Lexicon of Fashion“.

Σύμφωνα με αυτό, οι επίτιμοι διοργανωτές και καλεσμένοι έπρεπε να βάλουν όλη τη δημιουργικότητά τους και να σκεφτούν τι ορισμό θα έδιναν στη σύγχρονη μόδα της Αμερικής ώστε να την τιμήσουν με τις ανάλογες εμφανίσεις. Το ίδιο το θέμα απέπνεε συναισθήματα νοσταλγίας αλλά και χαράς, εξού και είδαμε ότι πολλά outfits ήταν εμπνευσμένα από το Old Hollywood Glam μιας άλλης εποχής. 

Φυσικά, καμία εμφάνιση δεν ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το ανάλογο beauty look. Διάβασε περισσότερα και δες τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο madamefigaro.cy.

 

Photo credits: EPA

Tags beauty, makeup, hair, MET GALA 2021, Ομορφια, Διασημες, Μακιγιαζ, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6656 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3311 s // Total time: 2.9967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X