Πέτρος Φιλιππίδης: Οι επισκέψεις που δέχεται στη φυλακή και η σχέση με τους υπόλοιπους συγκρατούμενους!


Πέτρος Φιλιππίδης: Οι επισκέψεις που δέχεται στη φυλακή και η σχέση με τους υπόλοιπους συγκρατούμενους!

Η νέα αίτηση για αποφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη.  

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στις φυλακές Τρίπολης στον τρίτο θάλαμο μαζί με άλλα 18 άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από το “Πρωινό”, ο γνωστός σκηνοθέτης δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός με τους συγκρατούμενους του ενώ δέχεται συχνές επισκέψεις από τη σύζυγό του και τον δικηγόρο του. 

“Σχετικά, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί, αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Κατόπιν, ο Γιώργος Λιάγκας, πρόσθεσε: “Είχε πιστέψει, από ότι μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του και θα βγει έξω. Αιτήθηκε να φορέσει το περιβόητο βραχιολάκι και να έχει κατ’ οίκον περιορισμό”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags πετρος φιλιππιδης, διασημοι, φυλακη, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5649 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3801 s // Total time: 2.9450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X