Πέτρος Αθανασίου – Κλέλια Γιασεμίδου: Έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη ως ραδιοφωνικό δίδυμο! 


Πέτρος Αθανασίου – Κλέλια Γιασεμίδου: Έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη ως ραδιοφωνικό δίδυμο! 

Τι μας είπαν για το νέο, κοινό τους επαγγελματικό βήμα στον Super FM.   

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Πέτρος Αθανασίου και η Κλέλια Γιασεμίδου είναι εκτός από ζευγάρι στη ζωή και ραδιοφωνικό δίδυμο στον Super FM, όπου μπορείτε να τους απολαμβάνετε καθημερινά από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα! 

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο ilovestyle.com για το νέο τους επαγγελματικό βήμα και ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος. 

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο ραδιόφωνο. Πως αντιδράσατε στο άκουσμα της πρότασης;

Με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο!  

Σας τρόμαξε η ιδέα πως θα εργάζεστε μαζί καθημερινά ή θεωρείτε πως είναι πλεονέκτημα; 

Καθόλου! Αντιθέτως, νιώσαμε ασφαλής και σίγουροι για τη ραδιοφωνική μας συνύπαρξη, αφού η προσωπική και η επαγγελματική μας σχέση στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλληλοκατανόηση και αλληλοβοήθεια.     

Έπειτα, εδώ και πέντε χρόνια εργαζόμαστε στον ίδιο όμιλο, επομένως είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με την ιδέα του εργαζόμαστε μαζί καθημερινά. Άρα ναι, το εκλαμβάνουμε ως πλεονέκτημα και όχι ως φόβητρο. 

Τι στοιχεία περιλαμβάνει η απογευματινή σας εκπομπή; 

Όλα εκείνα που θα κάνουν τη διαδρομή σου με το αυτοκίνητο, ακόμη πιο ευχάριστη!  

Το κυρίως πιάτο είναι η μουσική! Επιπλέον, το μενού περιλαμβάνει ευχάριστες ειδήσεις, viral, περίεργα, dos & don’ts και ψυχαγωγικές προτάσεις. 

Και οι δύο έχετε ραδιοφωνική εμπειρία. Τι σας κέρδισε στο μέσο αυτό; 

Πέτρος Αθανασίου: Τα πρώτα ακούσματα που είχα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Θυμάμαι άπειρες  νύχτες να έχω κολλημένο ένα τρανζιστοράκι στο αυτί μου. Εκεί το καψουρεύτηκα.  

Κλέλια Γιασεμίδου: Στις αρχές της δεκαετίας του 90 εγώ ήμουν βρέφος, άρα δεν έχω εικόνες σαν αυτές του Πέτρου. Για εμένα η ίδια μου η αγάπη για την μουσική ήταν αυτή που με ώθησε προς το ραδιόφωνο. Στο ραδιόφωνο άκουγα όλα αυτά που μου άρεσαν και μετά έτρεχα να αγοράσω το CD!  

Λόγω του ότι είστε ζευγάρι γνωρίζετε ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας θεωρείτε πως θα κάνουν τη συνεργασία σας ομαλή και πετυχημένη (να μας μιλήσει ο ένας για τον άλλο);

Π.Α: Εκεί που υστερώ εγώ, ευτυχώς με συμπληρώνει η Κλέλια. Είναι πιο αυστηρή, πειθαρχημένη και προγραμματισμένη από εμένα. Εμένα μου αρέσει η αναρχία, στη Κλέλια η τάξη. 

K.Γ: Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και θεωρώ πως αυτό είναι ένα βασικό συστατικό σε όλες τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. 

Πως είναι το ιδανικό ραδιόφωνο για εσάς; 

Σβέλτο

Οικείο

Υγιές 

Παθιασμένο

Ειλικρινές

Ρομαντικό


 

Tags πετρος αθανασιου, Κλέλια Γιασεμίδου, super fm, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2151 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3954 s // Total time: 2.6105 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X