Ελεονώρα Μελέτη: Έκλεισε τα 43! Το πάρτι με τα πυροτεχνήματα και το γλυκό φιλί με τον σύζυγό της [εικόνα & βίντεο]


Ελεονώρα Μελέτη: Έκλεισε τα 43! Το πάρτι με τα πυροτεχνήματα και το γλυκό φιλί με τον σύζυγό της [εικόνα & βίντεο]

Η συγκίνηση που ένιωσε μπροστά στην έκπληξη του συζύγου της.

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη. 

Η παρουσιάστρια από νωρίς το πρωί δεχόταν δεκάδες ευχές στα social media για αυτή τη ξεχωριστή της ημέρα, όμως η πιο γλυκιά και συγκινητική στιγμή για εκείνην ήρθε αργά το βράδυ. 

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της, Θοδωρής, επιφύλασσε στην αγαπημένη του εορτάζουσα, ένα μοναδικά ξεχωριστό party, πιάνοντας την ίδια απροετοίμαστη μιας και δεν περίμενε με τίποτα όλο αυτό που της είχε ετοιμάσει. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της και ο σύζυγός της επιμελούνται την εμφάνισή της λίγο πριν την πρεμιέρα [βίντεο]

Στις εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη πιο ευτυχισμένη και γεμάτη από ποτέ άλλωτε στα 43 της, δέχεται το γλυκό φιλί του συζύγου της, ενώ ακολούθως μετά βλέπουμε τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Αθήνας, μοναχά για εκείνην. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης η παρουσιάστρια σχολίασε: "Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις τόσες θερμές ευχές που διάβασα! Είναι υπέροχο, σχεδόν μαγικό, το πόσο νιώθω τα λόγια σας να βγαίνουν εκ βαθέων.Με συγκινείτε.Για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε αυτή την ευχή, κ για την ενέργεια που φέρουν οι λέξεις σας! Για το ότι είστε κ εσείς ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κοιμηθώ χαρούμενη κ γεμάτη.Ο άλλος είναι ο σύζυγός μου.Που από τότε που τον γνώρισα έχει δώσει άλλη σημασία στη μέρα των γενεθλίων μου, η οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια με άφηνε αδιάφορη.Δεν είχα σχέδια γι απόψε. Δεν καθόταν κάτι. Ο ένας θα έλειπε, ο άλλος θα είχε γάμο, ο άλλος δεν μπορούσε, ε , δεν το πάλεψα κ πολύ. Στη δεύτερη "χυλόπιτα" είπα : "έλα θα κάνουμε κάτι την ερχόμενη εβδομάδα"… Εξάλλου ψιλό βαριόμουν…"Άστο" μου λέει ο Θοδωρής. Κάτι θα κάνω.Κ έκανε ένα οικογενειακό τραπέζι να μοιάζει με καλοστημένο event.Με μια διακόσμηση δια χειρός του ιδίου που θα ζήλευε επαγγελματίας, με εκείνον σε ρόλο ψήστη, κ με …βεγγαλικά.Νύφη μπορεί να μην ντύθηκα ποτέ αλλά το βεγγαλικό μου το θαύμασα κοιτώντας αποχαυνωμένη. Κ χωρίς να το περιμένω". Δείτε την εικόνα και το βίντεο πιο κάτω:

Tags Ελεονώρα Μελέτη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γενεθλια, ΣΥΖΥΓΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4198 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5028 s // Total time: 2.9226 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X