Harry - Μeghan: Η σπάνια γενετική κατάσταση που φοβούνται πως έχουν κληρονομήσει τα παιδιά τους


Harry - Μeghan: Η σπάνια γενετική κατάσταση που φοβούνται πως έχουν κληρονομήσει τα παιδιά τους

Τι έχει η Δούκισσα του Sussex;

Η Lilibet και ο Archie υπάρχει πιθανότητα να έχουν κληρονομήσει ένα χαρακτηριστικό από τη μητέρα τους, Meghan Markle, η οποία πάσχει από μια σπάνια γενετική κατάσταση. 

Η Anisha Joshi, ειδική επιστήμονας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνομιλίας της με το περιοδικό “Hello” παραδέχτηκε αναφορικά με το θέμα: “Τα άτομα με υπερκινητικότητα είναι συχνά σε θέση να κινούν τα άκρα τους με τρόπους που οι άλλοι δεν μπορούν, όπως και η φωτογραφία στην οποία ο αντίχειρας της Meghan φαίνεται λυγισμένος άβολα. Αυτό σημαίνει ότι μερικές ή όλες οι αρθρώσεις ενός ατόμου μπορεί να έχουν ένα ασυνήθιστα μεγάλο εύρος κινήσεων”.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτό ζήτησαν από την Βασίλισσα και δεν μπορεί να τους το αρνηθεί

Ενώ ήταν έγκυος στη Lilibet, τα στιγμιότυπα της Δούκισσας του Sussex κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της στο The National Theatre πρόδοσαν ότι έχει υπερκινητικές αρθρώσεις, μια κατάσταση την οποία θα μπορούσε να μεταδώσει και στους απογόνους της.

Εάν οι βασιλικοί απόγονοι, Lilibet και Archie, κληρονομήσουν το γονίδιο από τη μητέρα τους, πιθανότατα θα πρέπει να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των γύρω μυών για να βελτιωθεί η κατάστασή τους. 

 

Πηγή: glance.gr

Tags Meghan Markle, πρίγκιπας Harry, παιδια, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ, διασημοι, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6500 s (234 Queries.) // Parse time: 2.0191 s // Total time: 4.6691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X